"ZOEKT
GEEN KANDIDATEN,

WEL
COLLEGA'S"

Hoe werken wij?

Kameo Jobs, uw werving-en selectiekantoor gespecialiseerd in vakmannen, technische profielen, bedienden en leidinggevenden.

Nood aan een instroom van nieuw talent? Kameo Jobs zorgt voor een verfrissende wind in het rekruteringslandschap. Geen headhunters pur sang, maar wel een rekruteringskantoor met een menselijke aanpak. Want net zoals uw unieke bedrijfscultuur, heeft ook elke kandidaat een bijzonder DNA. Kameo Jobs zet alle registers open om uw team te versterken met vaste of tijdelijke collega’s.
Wij zorgen voor een perfecte match, altijd!

Wervings- & selectie

Kameojobs wordt aangestuurd door Hakima en Bo, een stevig duo met jaren ervaring in rekrutering & selectie. Hun plus? Een sterke lokale verankering in de regio Antwerpen, Oost-Vlaanderen en Kempen. Zoekt u een nieuwe vaste collega? Heeft u een vacature voor een arbeider, bediende, young potential of een ervaren manager?

Interim

Door onze uitgebreide database en proactieve aanpak op de arbeidsmarkt kunnen wij elke interimjob snel en efficiënt invullen. Geen half werk. Kameojobs investeert in intense partnerships met al haar klanten Snel nood aan extra of tijdelijk personeel om uw groei of werkpieken op te vangen? Een vacature voor een technisch profiel?

Koffie of thee

Een kennismaking in uw bedrijf is het startpunt. We bespreken niet alleen het profiel dat u zoekt, maar nemen ook de tijd om u beter te leren kennen. Wat doen jullie? Wat is jullie visie en cultuur? Liever koffie of thee? Kleine details, maar wel belangrijk om de juiste kandidaten te screenen die 100% passen in uw team.

Tijdelijk of vast

Vacature duidelijk? Wij schakelen meteen ons netwerk in op zoek naar ideale kandidaten. De recruiters van Kameo Jobs hebben een feeling ontwikkeld om snel en nauwkeurig een screening van cv’s en profielen te doen. Wij stellen de geschikte kandidaten voor en u kiest voor een tijdelijk of vast contract.

Opstart of doorstart

Kameo Jobs houdt van een transparante aanpak en volgt elke kandidaat persoonlijk op. Is er bijsturing nodig, dan zitten we samen aan tafel. Heeft u graag extra hr- ondersteuning om uw werkpostiches op te stellen, loonpakketten te optimaliseren of om Dimona- aangiftes in orde te maken? Ook dan kan u op ons rekenen.